Μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στις 18:00 θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής αιτημάτων για έκδοση διαπιστεύσεων media στους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με την Κύπρο (09/06/2022, 21:45) και το Κόσοβο (12/06/2022, 21:45) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 3η και 4η αγωνιστική (League C) του UEFA Nations League 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπρόσωποι ΜΜΕ παρακαλούνται να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

1. Αναγράψουν τα στοιχεία τους στο αρχείο που θα βρουν πατώντας ΕΔΩ.

2. Επισυνάψουν το αρχείο στο email που θα στείλουν, είτε το αίτημα αφορά σε μία διαπίστευση είτε σε περισσότερες (αν αφορά σε περισσότερες, απαιτείται η συμπλήρωση ανάλογου αριθμού στοιχείων στο αρχείο Excel).

3. Στείλουν τα αιτήματά τους αποκλειστικά και μόνο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@epo.gr.

4. Αναγράψουν στην ένδειξη «θέμα/subject» του email τους τον τίτλο «Αγώνας Εθνικής με Κύπρο» ή «Αγώνας Εθνικής με Κόσοβο», ή «Αγώνες Εθνικής με Κύπρο και Κόσοβο». Μετά τη λήξη της διαδικασίας θα υπάρξει προσωπική ενημέρωση προς όλους όσοι αιτήθηκαν διαπίστευση, στην οποία θα πληροφορηθούν αν το αίτημα έγινε δεκτό, καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδικασία διανομής των διαπιστεύσεων.

Διευκρινίζεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι: Σε περίπτωση που δεν έχει συμπληρωθεί σωστά ή καθόλου το πεδίο με το προσωπικό email, δεν θα καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκπρόθεσμα αιτήματα δεν θα ληφθούν υπόψη, όπως επίσης αιτήματα που δεν θα σταλούν σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται, ή σταλούν σε οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Οδηγίες συμπλήρωσης αρχείου Excel:

-Συμπληρώστε σωστά την ονομασία του Μέσου.
-Συμπληρώστε τα στοιχεία του ονοματεπώνυμου με πεζοκεφαλαία ελληνικά γράμματα (π.χ. Δημήτρης Παπαδόπουλος).
-Επιλέξτε την ιδιότητά σας από την dropdown list του αρχείου (δεν είναι δυνατόν να γράψετε, αλλά να επιλέξετε).
-Μετονομάστε το αρχείο (από «media_organizer») με το δικό σας όνομα.
-Συμπληρώστε σωστά όλα τα πεδία και ελέγξτε τα πριν τα αποστείλετε.

admin
May 23, 2022